Membership

Liity Hyvän mielen talon jäseneksi ja tue hyvää toimintaa

Hyvän mielen talo ry on mielenterveysyhdistys, joka vahvistaa toiminnallaan ihmisten mielen hyvinvointia, ennaltaehkäisee mielenterveyden häiriöitä ja tukee mielenterveyden häiriöistä toipumista.

Jäsenenä tuet yhdistyksemme toimintaa ja osallistut mielenterveystyön kehittämiseen. Voit ottaa osaa yhdistyksen kokouksiin ja asettua ehdolle hallitukseen. Saat ajantasaista tietoa yhdistyksen toiminnasta Jäsentiedotteen, sähköisen uutiskirjeen, Internet- ja Facebook-sivujen avulla. Hyvän mielen talon jäsenet saavat lisäksi valtakunnallisen Mielenterveyden keskusliiton jäsenedut käyttöönsä.

Hyvän mielen talo ry:n jäseniksi voivat liittyä kaikki, jotka tuntevat talon toiminnan omakseen. Myös lapset ja nuoret voivat liittyä yhdistyksen jäseniksi - yhdistyksen kokouksissa äänioikeus tosin on vain 15 vuotta täyttäneillä, mutta tätä nuoremmat voivat hyvin osallistua yhdistyksen toimintaan muulla tavoin, esim. vanhempiensa matkassa tai vaikkapa omissa vertaisryhmissään.

Hyvän mielen talon säännöt ovat muuttuneet. Sääntöuudistuksen myötä Hyvän mielen talolla on

- varsinaisia jäseniä
- nuorisojäseniä (alle 18-vuotiaat)
- yhteistyöjäseniä
- kannatusjäseniä
- kunniajäseniä.

Varsinaisilta jäseniltä, yhteistyöjäseniltä ja kannatusjäseniltä peritään vuotuinen jäsenmaksu, jonka suuruudesta kullekin jäsenryhmälle erikseen päättää syyskokous. Nuorisojäseniltä ja kunniajäseniltä ei peritä jäsenmaksua.

Syyskokous päätti vuoden 2015 jäsenmaksuista seuraavaa:

- Varsinaiset jäsenet, jäsenmaksu 10 e/vuosi
- yhteistyöjäsenet, jäsenmaksu 20 e/vuosi
- kannatusjäsenet, jäsenmaksu 100 e/vuosi.

 Lisätietoa jäsenasioista saat järjestösihteeri Ritva Hiltuselta, ritva.hiltunen@hyvanmielentalo.fi tai p. 041 548 5101.