Hyviksen juhlat ilman pönötystä

Hyviksen juhlat ilman pönötystä

Hyvän mielen talon 30-vuotisjuhlaan kokoontui lähes 120 yhdistyksen jäsentä, luottamushenkilöä, vapaaehtoistoimijaa ja yhteistyökumppaneiden edustajia.

Juhlaohjelmassa painottui hyvä musiikki ja saimme aluksi kuulla Cafe Duon soittoa. Diplomiviulisti Silja Lassila ja director musices Pertti Haipola, legendaarinen oululainen hanuristi, soittivat monipuolisen sikermän klassista ja kevyempää ohjelmistoa.

Hyvän mielen talon puheenjohtaja Päivi Vuokila-Oikkonen kokosi puheessaan Hyvän mielen talon kehitysvaiheita ja toiminnan vahvuuksia sekä paneutui tämän hetken tärkeisiin asioihin, mm. valmistumassa olevaan, valtakunnalliseen Mielenterveysstrategiaan, jossa linjataan mielenterveys- ja päihdepalveluiden sisältöjä sekä paneudutaan itsemurhien ehkäisyohjelman toteuttamiseen.

Ohjelman lopuksi nautimme lennokkaasta menosta kun The Beatles Band sinkautti ilmoille kaikki tutut, nostalgiset hitit Beatlesien uran alkuvaiheesta. Yhteislauluunkin juhlaväki innostui ja osalla musiikki meni ihan jalan alle, tanssahtelukin oli mahdollista osalle porukkaa.

Juhlatarjoiluna nautimme runsaasta salaattibuffasta ja maalaisleivästä sekä jouluisista luumuleivoksista ja vihreistä kuulista kahvin kera. Kiitokset kaikille juhlavieraille osallistumisesta hauskaan juhlaan sekä muistamisista ja lahjoituksista toimintaamme tukemaan!

Juhlatapahtumasta on valmistumassa lyhyt video, joka julkaistaan editoinnin valmistuttua Hyvän mielen talon Youtube-kanavalla.

 

Lisätietoa: Solja Peltovuori, solja.peltovuori@hyvanmielentalo.fi  ja 041 4667682

 

 

 

 

Takaisin toimintakalenteriin

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi: