>

Askarteluampiainen tuo hyvinvointia

Askarteluampiainen tuo hyvinvointia

16.08.2019

Moikka,
 
Olen Rantasen Pia ja toimin Hyvän mielen talolla vapaaehtoisena sekä kokemustoimijana. Minulla on myös kunnia olla Hyvän mielen omaiset -ryhmän kokoonpanevana voimana. Istun myös Hyvän mielen talon hallituksessa, jossa tulin valituksi varapuheenjohtajaksi.
Kuluneiden vuosien aikana olen hieman kurssittanut itseäni: MTEA1- ja MTEA2- sekä MTEA2-kouluttaja -kurssitodistukset on plakkarissa sekä viime syksynä sain Kokemustoimijan peruskoulutuksen todistuksen Vaikuttavaa kokemustoimintaa Pohjois-Pohjanmaalla -hankkeen koulutuksesta.
Minulle on kertynyt ikävuosia 50 plus rapiat ja olen neljän ihanan apinan isoäiti. Olen syntyisin Turusta ja murre istuu minussa kuin tatti sienimetsässä. Siitä huolimatta olen kotiutunut Ouluun loistavasti ja tunnen sydämessäni sen olevan kotini.
 
Tällähetkellä vakuutusyhtiö armollisesti maksaa minulle määräaikaista työkyvyttömyyseläkettä, ja koska minulla on aikaa niin askartelun ihmeellinen ampiainen päätti pistää minuun reilu pari vuotta sitten. Olen toki lapsuudessani sekä nuoruudessani ollut erittäin luova, mutta sitten lasten kasvettua ja minun astuttua uraputkeen, jäi luovuus uran jalkoihin. Mutta nyt…
 
Istahdan työhuoneeseen, katselen ympärilleni ja siitä se lähtee taas luovuus lennolle. Tunne tuntuu sisällä kuohuvana, se ajaa hymyn huulille ja kädet alkavat toimia kuohun voimasta ihan itsestään. Yhden asian olen oppinut: jos kädet alkavat yskähdellä, on luovuus lähtenyt sivuraiteille, eli ei tule hyvää.
 
Kaikkihan alkoi silloin kolmisen vuotta sitten himmeleistä ja sitten saapui käpybuumi...
 
 
...ja siinä oli muutama kranssi. Sitten innostuin DOT-maalauksesta, ja ihka ensimmäinen maalattu kivi näyttää tältä:
 
 
Ja tuon jälkeen onkin sitten tullut DOT-maalaus satoa:
 
 
Näiden lisäksi lähden välillä lilja lentoon tai teen muutaman risukranssin tai maalailen käpyjä joulukransseihin.
 
 
Ystävä hyvä - pysy kanavalla ja anna luovuusampiaisen pistää sinuakin. Jos on kysyttävää niin laita rohkeasti s-postia.
 
Terkuin,
Pia

Takaisin blogikirjoituksiin

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Ihania töitä

Etsin kuumeisesti työvalmentajan harjoittelupaikkaa ja löysin nämä sinun työsi, wau. Olet taitava. Minäkin pitäisin tuollaisten tekemisestä...

- ti 8. lokakuuta 2019 12.21.10