>

Hyvän mielen joulua

Hyvän mielen joulua

19.12.2018

Vuosi lähenee päätöstään ja on aika esittää lämpimät kiitokset teille kaikille, jotka teette Hyvän mielen talosta lähes 800 jäsenen yhdistyksen. Jäsenmäärämme on viime vuodet pysynyt melko samankokoisena, joten iloisella mielellä ensi vuoden haasteeksi asetamme jäsenmäärän kasvattamisen ja tavoite tässä asiassa on kolmekymmentä uutta jäsentä.

Tuleekohan sinusta meille uusi jäsen tai vinkkaatko jollekin kiinnostuneelle mahdollisuudesta?

Tuo kolmekymmentä nousee lukuna esiin siksi, että vuoden 2019 joulukuussa on Hyvän mielen talo ry:n perustamisesta kulunut kolmekymmentä vaiherikasta vuotta. Juhlavuoden teemaksi valittiin lokakuun syyskokouksessa "Meillä on aikaa sinulle" -slogan, jonka myötä pyrimme keskittymään toiminnassa olennaiseen so. kuuntelemiseen ja yhdessä tekemiseen.

Toiminnan kehittämistä luotsaa puheenjohtajamme Päivi Vuokila-Oikkonen ja hallitus, johon kaudella 2019-2020 kuuluvat: Karoliina Hannula, Mervi Kauppinen, Pia Rantanen, Jussi Tukiainen, Jaakko Tuovila, Juhani Uhlgren ja Johan-Antti Wahlsten sekä varajäsenenä Helmi Konola.

Tässä samalla vielä lämpimät kiitokset luottamustehtävistä pois jääville hallituksen jäsenille Erkki Paakkarille, Pirjo Ilmoselle ja Johanna Regelinille. Teidän kanssanne on ollut ilo työskennellä.

Jouluisin terveisin Solja Peltovuori, tj.

solja.peltovuori@hyvanmielentalo.fi ja 041 4667682

Takaisin blogikirjoituksiin

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi: