>

Tervetuloa kesä ja kaverit

Tervetuloa kesä ja kaverit

17.05.2020

Hyvän mielen talo on avoinna koko kesän, myös heinäkuussa.

Ajanjaksolla 1.6.- 28.8. olemme avoinna neljänä päivänä viikossa, maanantai-torstai klo 10-14.

Ryhmähuoneissa on aiempaa väljemmin istuimia. Kartoitamme enemmän toimintaan osallistuvien yhteystietoja, jotta voimme tiedottaa nopeasti ja tehokkaasti ajankohtaisista asioista. Toivottavasti yhteystietojesi luovuttaminen sopii sinulle.

Henkilökunnan työhön paluuseen on tehty suunnitelma ja talolla on kerrallaan vain osa työntekijöistä.

Kohtaamispaikan työntekijät neuvovat toimintatavoissa ja varaavat aikaa keskusteluja varten.

 

Tulethan paikalle terveenä

 

On erittäin tärkeää, että jäät kotiin lepäämään, jos sinulla on vähänkään virustartuntoihin liittyviä oireita: lämpöä, kurkkukipua, yskimistä, aivastelua, lihaskipuja, vatsavaivoja ja ripulia tai muita tulehduksellisia oireita.

Pese kädet aina kun tulet talolle – ja myös, kun lähdet talolta.

Nestesaippuaa kannattaa käyttää riittävästi ja kädet tulee vaahdottaa kunnolla. Huuhteluvesi voi olla haaleaa, jotta säästät hieman ihoasi – ja sitten kunnon kuivaus paperilla.

Varaamme kävijöiden käyttöön myös käsidesiä, mutta ehdottomasti tärkeintä on huolellinen käsien saippuapesu.

 

Maskien käyttö?

 

Halutessasi voi hyvin käyttää maskia. Yleisten ohjeiden mukaisesti meillä ei ole välttämätöntä käyttää maskia, joka pääasiassa suojaa muita ihmisiä ja valitettavasti tarjoaa vähäisemmässä määrin suojaa käyttäjälleen.

Mutta kuitenkin kokoontumistiloissa, joissa useat ihmiset käyttävä maskeja, on mahdollisesti vähemmän erilaisia hengityksen pisaroita ilmassa. Ei siis ole mitenkään huono asia, jos valitset maskin käytön.

Muista kuitenkin pitää vain puhtaita maskeja, vaihtaa maskia riittävästi ja huolehtia hyvästä käsihygieniasta maskin käsittelyssä.

Hyvän mielen talon työntekijät käyttävät maskeja ja käsineitä tarvittaessa työtehtävissä, jossa arvioimme niistä olevan hyötyä kaikille.

 

Pidetään huolta toisistamme

 

Korona-pandemian aikana erilaiset etäisyyden ylläpitämiseen, eristäytymiseen ja suojautumiseen liittyvät asiat ovat korostuneet.

Monet Hyviksen toimintaan osallistuvat ovat riskiryhmiin kuuluvia. On verenpainetta, diabetesta, keuhkosairauksia, lääkityksiin saattaa liittyä immuunipuolustuksen heikentymistä sekä useiden kohdalla saattaa olla myös ikääntymiseen liittyvää riskiä.

On tärkeää, että huolehdimme omasta ja toisten turvallisuudesta olemalla tarkkoina yksinkertaisten ohjeiden kanssa. Säilytetään etäisyyksiä, pestään käsiä ja ennen kaikkea tullaan mukaan toimintaan vain kun ollaan terveenä.

On tärkeää, että voimme tarjota mahdollisuuksia tapaamisiin sekä kasvokkain että etänä. Toivottavasti Hyvän mielen talon henkilökunta pystyy auttamaan sinua pulmissasi. Kysy rohkeasti ja ole yhteydessä – olet lämpimästi tervetullut!

 

Ystävällisin terveisin,

Solja Peltovuori, toiminnanjohtaja

solja.peltovuori@hyvanmielentalo.fi

041 4667682

Takaisin blogikirjoituksiin

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi: