Jaa arkeasi Hyviksen Instagramissa!

Jaa arkeasi Hyviksen Instagramissa!

Oletko huomannut, että olemme myös Instagramissa? Löydät meidät siellä nimellä @hyvanmielentalo. Käy kurkkaamassa menoamme ja liity samalla vaivalla myös seuraajaksi! Seuraajana pääset näkemään muun muassa sitä, mitä meidän kulissien takana tapahtuu ja mitä kaikkea on menoillaan!

Nyt kun instatilimme on tuttu, mietitään hetki SINUA:

Haluaisitko tehdä vapaaehtoistyötä kotisohvalla löhöillen tai vaikka bussissa kotimatkan aikana?

Tarvisitko vähän jotain uutta ja merkityksellistä tekemistä mutta vain lyhyeksi aikaa kerrallaan?

Haluatko jakaa kokemuksiasi, arkeasi tai vaikka hyvinvointivinkkejä muillekin?

Jos vastasit yhteenkin kysymykseen KYLLÄ - joko suorilta käsin tai vain vähänkin kiinnostuneena - sinun kannattaa ehdottomasti tulla meille instavapaaehtoiseksi!

Instavapaaehtoisena pääset viikon ajaksi tekemään meille instapostauksia haluamastasi aiheesta: se voi olla paloja tai siivuja arkeasi, kokemuksiesi jakamista, vinkkejä hyvinvointiin, lukuvinkkejä ja niin edelleen. Tärkeintä on, että postaat siitä, mikä sinua kiinnostaa, ja teet sen omalla tyylilläsi sekä tahdillasi!

Heräsikö kiinnostus? Tarvitko vielä lisätietoa? Tässä vielä lyhyt kuvaus siitä, miten pääset mukaan ja mitä sitten tapahtuu:

 

  • Ota meidän tyyppeihin yhteyttä, joko Päiviin paivi.heikkila@hyvanmielentalo.fi tai Ellaan (Mielipaletti) ella.sohlo@hyvanmielentalo.fi
  • Sovitaan, milloin voisit toimia instavapaaehtoisena - heti vai myöhemmin vai laitetaanko vielä hautumaan. Jos olet heti valmis, katsotaan ja sovitaan yhdessä, mikä voisi olla aiheesi ja milloin pääset toteuttamaan itseäsi instatilillämme!
  • Käydään läpi myös käytännön järjestelyjä - ihan kylmiltään ei siis tarvi alkaa, mutta ei myöskään kannata pelätä, että tiedossa olisi kolmen tunnin kalvosulkeiset tai powerpoint-esitys - ehei, vaan varmistetaan vain, että sinulla on sellainen olo, että homma sujuu!

 

Lyhyestä virsi kaunis: jos siis olet kiinnostunut instavapaaehtoisuudesta, ota meihin yhteyttä ja loput hoituu itsestään. Sinun ei tarvitse olla "somevelho", "somen superlähettiläs" tai muita pelottavia ylisanoilla höystettyjä rooleja - riittää, että haluat jakaa jotain seuraajillemme, ja siihenhän juuri me tarjoamme sinulle kanavan.

Ota siis yhteyttä tai pistä mietintään. Tai ota yhteyttä, ilmoita että olet kiinnostunut ja sittenkin vielä voidaan laittaa mietintään - olisi nimittäin mukava kuulla, että siellä jossain on ihmisiä, jotka eivät vielä ole instavapaaehtoisiamme mutta kenties joskus voisivat olla! Tämä ilmoitus ei aivan heti käy vanhaksi; niin kauan kuin Hyvän mielen talolla on Instagramissa tili, ilmoitus on voimassa.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

 

Takaisin toimintakalenteriin

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi: