Kaipaatko tekemistä?

Kaipaatko tekemistä?

 

(Päivitetty 4.5.: lisätty kirjoitusharjoituksia)

 

Tänä keväänä kodista on tullut monelle tärkeä paikka - ainakin siltä kannalta, että nyt suositelluinta on viettää aikaa nimenomaan kotona ilman turhia käyntejä julkisilla paikoilla. Esimerkiksi kävelyllä voi tietenkin käydä, mutta kun kävelykilometrejä on lasissa jo useampi sata, saattaa mieleen tulla pieni toive myös jostain muusta tekemisestä.

Kokosimme yhteen Hyviksen somekanavilla julkaisemiamme vinkkejä.
Vinkkejä tulee varmasti vielä lisääkin, joten käy aina välillä vilkaisemassa, mitä uutta olemme löytäneet!

 

Liiku sen verran kuin liikututtaa!


Liikettä lääkkeeksi -videot

Muistatko, kun esittelimme Liikettä lääkkeeksi -videoita blogissamme? Näillä videoilla on muun muassa pohdintatehtäviä ja konkreettisia harjoituksia - juuri siihen tarpeeseen joka sinulla on, oli se sitten rentoutumista, aktivoitumista tai jotain siltä väliltä! Siirry videoihin suoraan tästä.

Mielikeho-videot

Mielipaletin Mielikeho-kurssin videoiden lyhyiden harjoitusten avulla pääset mm. harjoittelemaan maadoittumista, jännityksen purkamista sekä ylipäätään tulemaan kehostasi tietoiseksi. Siirry katsomaan videoita tästä linkistä!


Ilmaisia treenejä, joogaa ja jumppia

Päivän treeni, joogaa, treeniohjelmia, livetreenejä, tuolijumppaa, taukojumppaa... Melko moneen makuun vaikka mitä!

 

Lue, kirjoita!

Luitko jo Virven bloggauksen keväästä, Piian ajatuksia tunnetaidoista tai Liisan mietteitä ajasta? Kipaise blogiimme ja imaise sieltä ajattelemisen aiheita! Onko sinun bloggaus siellä seuraavana? Ehkäpä, mikäli otat meihin yhteyttä ja tarjoat julkaistavaksi vaikka runoa, päiväkirjan sivua, kuvapäiväkirjaa tai mitä keksitkään.

 

Ainakin 30 sivua kirjoitustehtäviä

Olemme koonneet runsaan paketin kirjoitusharjoituksia pdf-muodossa käytettäväksi esimerkiksi ryhmissämme tai kursseilla ja leireillä. Nyt noita tapahtumia vielä odotellessa pääset selailemaan ja tekemään harjoituksia itsenäisesti täällä. Lataa tiedosto itsellesi talteen ja kirjoittele joko omaksi iloksesi tai meidän muidenkin iloksi - lähetä kirjoitus meille (yhteystiedot yllä), niin voimme julkaista sen blogissamme!

 

 

Takaisin toimintakalenteriin

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi: