Kokemuksen äänellä -podcastissa vuorossa Hyvän mielen talo!

Kokemuksen äänellä -podcastissa vuorossa Hyvän mielen talo!

Viime vuoden puolella saimme mahdollisuuden olla mukana tekemässä Kokemuksen äänellä -podcastia, jossa monien eri järjestöjen toimijat kertovat vaikkapa oman tarinansa. Aiheita ovat tähän asti olleet muun muassa ADHD, MS-tauti sekä myös itse kokemustoimijuus.

Hyvän mielen talon jakso on julkaistu tänään, ja sen nimi on "Älä jää myttyyn!" Tässä jaksossa kokemusasiantuntijamme Liisa lukee kirjeitä ahdistuksesta ja kertoo rohkaisevia ajatuksia siitä, miten mielenterveyden häiriöistä on mahdollista elpyä. On tärkeää, että mielenterveyden häiriöt tunnistetaan, jotta niihin voidaan puuttua sopivalla hoidolla. Oikeanlaisen hoidon avulla henkilö voi saada tarvittavat voimavarat ja välineet mielenterveyden häiriöiden kanssa selviytymiseen ja niistä toipumiseen.

Kuuntele kaikki podcast-jaksot TÄÄLLÄ tai siirry suoraan Hyvän mielen talon jaksoon TÄÄLLÄ.

Mikä Kokemuksen äänellä -podcast?

Kumppanuuskeskuksen Kokemuksen äänellä -podcastsarja on toteutettu yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa ja mukana ovat olleet ADHD-liitto, Huoma, Hyvän mielen talo, Invalidiliitto, Keliakialiitto, Neuroliitto ja Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistys. Podcastin toimittajana on Hilkka Lahti.

Entä mikä podcast?

Podcastit ovat äänitallenteita, joita julkaistaan verkossa. Podcastit voi kuunnella esimerkiksi verkkosivuilta milloin kuuntelijalle itselleen sopii, tai ne voi ladata omalle laitteelle, kuten puhelimelle myöhempää kuuntelua varten.
(Lue lisää vinkkejä: Helmet.fi)

 

Takaisin toimintakalenteriin

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi: