Ministeri Tytti Tuppurainen vieraili Hyvän mielen talolla ma 20.1.

Ministeri Tytti Tuppurainen vieraili Hyvän mielen talolla ma 20.1.

Hyvän mielen talon aktiivinen vapaaehtoistoimija Marica Tavast otti Instagramin kautta yhteyttä oululaiseen Eurooppa- ja omistajaohjausministeriin Tytti Tuppuraiseen ja sopi treffit haastatteluun.

Niinpä saimmekin Hyvän mielen talolle ministerivieraan maanantaina 20.1., jolloin Tytti Tuppurainen tapasi mm. kurssilaisia ammattioppilaitos Luovilta, Oulun naisverkoston jäseniä sekä Hyvän mielen talon toimijoita. Pääasiana oli toki Marican tekemä haastattelu Hyviksen YouTube-kanavalle.

Marica on mukana mm. nuorille aikuisille suunnatussa Mielipaletti-toiminnassa, jossa painopisteenä ovat mielialan hallinnan parantamisen taidot mm. erilaisten toiminnallisten ja taidelähtöisten menetelmien avulla. Mielipaletti-toiminta tavoitti viime vuoden puolella runsaat sata nuorta aikuista erilaisten toimintojen pariin.

Yksi nyt käynnistyneen vuoden teemoista on nuorten aikuisten vapaaehtoistoiminnan vahvistaminen ja monipuolistaminen. Mielipaletin toiminnassa on mm. ollut kiinnostusta vaikuttamistoiminnan keinojen käyttöön. Marican aktiivisuus on tässä mielessä yksi hieno esimerkki nuorten rohkeudesta toimia ja toteuttaa syntyneitä ideoita.

Haastattelun videointi laitetaan hieman myöhemmin esille Hyvän mielen talon YouTube-kanavalle, ryhdy sinäkin seuraamaan kanavaamme!

 

Takaisin toimintakalenteriin

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi: