Mukaan taidekirjatalkoisiin!

Mukaan taidekirjatalkoisiin!

Hyviksen taidekirjaprojekti on edistynyt kovaa vauhtia! Keräsimme kirjaan taideteoksia syyskuun työpajassa, ja monet ovat lähettäneet meille sähköpostitsekin teoksiaan tai käyneet kuvauttamassa niitä talolla. Myös esimerkiksi maanantain Piirretään ja maalataan -porukasta on löytynyt upeaa taidetta kirjan sivuille painettavaksi.

Vaikka materiaalia on jo mukava määrä koossa, on sille vielä tilaa, ja tässä kohden tarvitsemme sinua! Keräämme teoksia 3.11. saakka, joten mikäli et ole vielä ehtinyt osallistua, nyt on sen aika! Lähetä siis meille oitis teoksesi, jonka haluat mukaan kirjaan kaikkia taiteen ystäviä ilahduttamaan. Se voi olla esimerkiksi tekemäsi piirustus, maalaus, runo tai tarina, aforismi, valokuva…mitä ikinä sinä osaatkaan parhaiten!

Entä mikä olisi teoksesi aihe? Aihe voi olla esimerkiksi Hyvän mielen talo, mutta yhtä hyvin se voi olla jokin muukin. Jos kirjoittaminen on sinun juttusi, kirjoita esimerkiksi pieni tarina siitä, kun ensimmäisen kerran kävit Hyvän mielen talolla: millaista elämäsi oli silloin, miltä talolla näytti ja miltä käynti tuntui? Mikäli kirjailu ei sovi sinulle, toimisiko valokuvaaminen paremmin? Mieti esimerkiksi voimavarojasi, asioita jotka antavat sinulle voimaa. Ota niitä kuvaava otos ja lähetä se meille - ehkä joku kirjan lukija saa kuvastasi vinkkiä omien voimavarojensa kartuttamiseksi!

Kun taiteesta puhutaan, vain mielikuvitus on rajana. Älä siis epäröi, vaan laita postia tulemaan osoitteeseen taidekirja@hyvanmielentalo.fi.

 

Mikä taidekirja? Virkistä muistiasi Piritan bloggauksella.

Tarve inspiraatiolle? Kokeile kirjoitusharjoituksia!

 

 

Takaisin toimintakalenteriin

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi: