Pysytään yhteydessä!

Pysytään yhteydessä!

 

Suuri osa Hyvän mielen talon toiminnasta on nyt tauolla, mutta somekanavillamme olemme pysyneet erittäin ahkerina!
Seuraatko meitä jo Instagramissa ja Facebookissa?
Jos et, suosittelemme sinua tekemään sen mitä pikimmiten!

 

Hyviksen Instagram-tilille postaamme uusia juttuja melkeinpä päivittäin. Pääpaino on stooreissa, jotka ovat näkyvillä vain 24 tuntia kerrallaan julkaisuhetkestä lähtien, mutta mukavimmat stoorimuistot talletamme kohokohtiin myöhemminkin katsottavaksi. Mitä siellä sitten on? Tähän mennessä olemme esimerkiksi pitäneet muutaman livelähetyksen muun muassa mielenhuollosta ja kirjavinkeistä, ja lisää livejä saattaa olla vielä edessäpäinkin. Lisäksi stooreissa on jaettu vinkkejä liittyen ainakin ruokaan, hedelmäpuiden kasvatukseen ja kirjoittamiseen. Pistä Hyviksen tili siis seurantaan, kommentoi juttuja ja kerro mitä sinä haluaisit siellä nähdä.

Hyviksen Facebook-sivulta voit lukea enemmän toiminnastamme, mutta myös siellä jaamme vinkkejä hyvinvointiin, tietoa tapahtumista sekä muita ajankohtaisia kuulumisia.

Mielipaletin omaa Facebook-sivua seuraamalla pysyt kärryillä siitä, mitä Mielipaletissa on meneillään. Mikäli olet viime viikkoina piipahtanut sivulla, olet ehkä huomannut, että Piristysruiskeet ovat jatkuneet tiistaisin etänä mm. livelähetyksen muodossa!

Jos luet tätä, olet jo löytänytkin nettisivumme. Nettisivuillemme päivitämme kuulumisten lisäksi myös blogikirjoituksia. Jos bloggaaminen kiinnostaa sinua, ota meihin yhteyttä, ehkä seuraava bloggaus on jo sinun kirjoituksesi! Olethan myös huomannut listauksemme verkossa ja puhelimitse tarjolla olevista tukipalveluista? Päivitämme listaa jatkuvasti, mutta jos huomaat, että sieltä puuttuu jotain aivan olennaista, kerrothan meille.

 

Tutustu nyt näihin kanaviimme, tule mukaan seuraamaan niistä sinulle sopivimpia ja mikä tärkeintä:

Pysytään yhteydessä!

 

Haluatko vielä lisätietoa?
Kysy: liisa.alanampa-kantanen(at)hyvanmielentalo.fi / solja.peltovuori(at)hyvanmielentalo.fi

 

Takaisin toimintakalenteriin

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi: