Tulevan syyskauden uutta toimintaa

Tulevan syyskauden uutta toimintaa

Elokuussa Hyvän mielen talolla on tarjolla mukavaa toimintaa ryhmissä ja useammassakin tapahtumassa, joihin mahtuu vielä osallistujia. Tervetuloa mukaan - lisätietoa kesän toimintakalenterissa 

http://www.hyvanmielentalo.fi/toiminta-ja-palvelut/tapahtumat-retket-vierailut.html

Syyskauden uutuuksina meillä on syyskuussa käynnistymässä kovasti toivottu, viikoittain kokoontuva, kädentaitoryhmä, jossa tekniikoita opettaa kädentaitojen ohjaaja Katri Aaltio. Voimavaroja vahvistavassa ryhmätoiminnassa valmistetaan mm. paperia ja  hopeakoruja, painetaan kangasta, sekä tehdään huolinukkeja ja oma amuletti. Jokaisella kerralla on oma mielen hyvinvointiin liittyvä teema. Lisätietoa: katri.aaltio@hyvanmielentalo.fi ja syyskauden toimintakalenterissa.

Tapahtumaviikkoina syyskaudella järjestetään Miesten viikko 2018 (isänpäivään päättyvä viikko 45) ja Mielenterveysviikko 2018 (viikko 47).

Miestenviikolla Hyvän mielen talon ohjelmassa on esillä mm. Juha Jormanaisen erä- ja kalastuskirjallisuutta. Kirjailijatapaamisessa maanantaina 5.11. klo 14.30-15.30 Juha kertoo kokemuksistaan luonnossa ja siitä, kuinka harrastuksesta löytyikin työ kirjallisuuden parissa. Hyvän mielen talolle tulee esille Juhan upeita erä- ja kalastuskirjoja, jotka ovat ostettavissa vaikkapa isänpäivälahjoiksi. Kirjojen myynnistä lahjoitetaan osa käytettäväksi Hyvän mielen talon toimintaan. Lisäksi Oulujoen uistelijat ry esittelee Oulun kalastusmahdollisuuksia keskiviikkona 7.11. klo 15-17 Hyvän mielen talolla. Esittelyssä myös Oulujoen kalastusopas, pieni vaappu- ja perhonäyttely sekä kalastustarvikkeita.

Mielenterveysviikon 2018 valtakunnallisena teemana on "Mun elämä, hyvä elämä". Hyvän mielen talolla on tarjolla toiminnallisia työpajoja, leffailta sekä viikon päätteeksi Hyvän mielen ilta, jolloin tarjolla tanssi- ja musiikkiesityksiä sekä hyvää syötävää. Seuraa ilmoittelua ja tule mukaan teemaviikkojen tapahtumiin!

Kauden päätteeksi joulukuussa mm. joululahjojen valmistamista kierrätysmateriaaleista sekä Hyvän mielen talon joulujuhla, alustavan suunnitelman mukaan lauantaina 15.12.2018.

Tule mukaan kierrättämään hyvää mieltä Hyviksen toiminnassa, löydät meidät Vaaranpuiston laidalta syyskaudella ma, ti, to, pe klo 10-16 ja ke 10-17.30.

Takaisin toimintakalenteriin

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi: